فارسی English
پربازدید ترین ها
 
7 visitors online
بازدید امروز : 21
بازدید دیروز : 96
بازدید کل : 299586
کاربران آنلاین : 7
بزرگ کردن پستان های کوچک(ماموپلاستی افزایشی)
اولین بار درقرن 19 یک جراح لیپومی)توده چربی ) راکه ازپشت بیماردرآورده بود درپستان های کوچک وی کاشت .ازآن به بعد ازانواع پرکننده ها برای بزرگ کردن پستان ها استفاده شد و هرکدام مشکلات خودرا داشته اند تا اینکه دردهه 1960 جراحان امریکایی پروتز سیلیکونی را ابداع کردند و اولین پروتز سیلیکونی درسال 1962 کارگذاشته شد.امروزه ازشایع ترین عمل هائی است که برای بزرگ کردن پستان ها انجام می شود.
روش هایی که برای بزرگ کردن پستان ها استفاده می شود:
1- تزریق ژل:
عوارض فراوان دارد و چه بسا منجر به برداشتن پستان ها شود.
2-تزریق چربی: 
اخیرا باکشیدن چربی ازبدن شخص و تزریق آن درپستان ها تایک سایز پستان هارا بزرگ می کنند من با این روش موافق نیستم چون با تزریق چربی رسوبات کلسیمی ایجاد می شودکه با رسوبات کلسیمی سرطان اشتباه می شود.
درماموگرافی ها پیش ازاینکه توده قابل لمس شود با دیدن رسوبات کلسیمی ریز تشخیص سرطان پستان داده می شود.حال دربیماری که با تزریق چربی ازقبل رسوبات کلسیمی وجود داشته ، رسوبات کلسیمی جدید را ممکن است به حساب همان قدیمی ها گذاشت و تشخیص به تاخیرافتد و ازطرفی افرادی که پستان های کوچک دارند خود لاغر هستندو آنقدر چربی ندارند که برای بزرگ کردن به اندازه دلخواه بیمار کاربردی داشته باشد.
3-کاربرد پروتزها:
الف- انواع پروتزها برحسب مواد پرکننده:
1- پروتزهای پرشده با محلول نمکی استریل: این پروتزها جدارسیلیکونی دارند وازمحلول نمکی غلیظ پرمی شوند.کارگذاری اینها آسانتراست اما به مرورزمان چروکیده می شوند و ممکن است تخلیه شوند.
2
-پروتزهای ژلی:
 
این پروتزها ازجدارمحکم که درون آن پرازژل غلیظ سیلیکونی است تشکیل شده است .فرم وشکل آنها ثابت می ماند و طول عمری بین 15تا 20 سال دارند امروزه برتری این پروتزها به پروتزهای نمکی ثابت شده است و بیشترین کاربرد را دارند.
 
انواع پروتزها ازنظر شکل: 
1- پروتزهای قطره اشکی
پروتزهای گرد
 
انتخاب نوع پروتز و سایزآن
درانتخاب شکل و سایز پروتز جراح پس ازمعاینه بیمار و بررسی سایز پستان و میزان افتادگی آن ، ابتدا نظر بیمارش را جویا می شود و سایز دلخواه بیماررا سوال می کند و سپس پیش بینی اینکه پاکت ایجاد شونده برای کارگذاری پستان چقدر جا خواهد داشت و چه سایزی را می تواند کاربگذارد و با همفکری یکدیگر پروتز باشکل و اندازه مناسب را بکار می گیرند.
-روش کارگذاری پروتز:
برش های گوناگون داده می شود که ممکن است ازطریق زیربغل یا چین زیرپستان انجام شود و یا دورهاله .
 
-محل کارگذاری پروتز:
بعضی ها درپشت بافت پستان کارمی گذارند .
 
 
 
 
 
بعضی ها پشت ماهیچه سینه ای بزرگ کارمی گذارند. 
 
 
درهردوحالت جراح با توضیحاتی که به بیمار می دهد روش مناسب بیماررا انتخاب می کند . من ترجیح می دهم که پشت ماهیچه سینه ای بزرگ بگذارم درتجربه من ماندگاری شکل و شمایل پستان دردرازمدت با این روش بیشتراست.
 
عمل درکجا و با چه نوع بیهوشی انجام می شود:
درکلینیک یا بیمارستان و حتما با بیهوشی عمومی انجام می شود و من یک شب بیماررادرکلینیک یا بیمارستان نگه می دارم و فردا پس ازکنترل بیمار با دستورات لازم مرخص می کنم.
 
- دوران نقاهت و مراقبت های بعدازعمل:
بیمار تا یک هفته استراحت نسبی خواهد داشت و پس ازیک هفته می تواند سرکارخود حاضر شود.تا حداقل یک ماه بعدازعمل از ورزش و یا کارهای سنگین بایستی پرهیز کند.
 
-عوارض احتمالی:
هرعملی که انجام می شود احتمال بروز عارضه را هم دارد و جراح تلاش می کند که این عوارض را به کمترین حد برساند . با اینحال امکان دارد خونریزی ، جمع شدن خون درفضای محل کارگذاری پروتز یا جمع شدن خونابه (سروما ) ، بازشدن بخیه اتفاق بیافتد . بدترین این عوارض عفونت است که وقتی اتفاق می افتد مجبور می شویم که پروتزرا دربیاوریم و مدتی بگذرد و عفونت کاملا بهبود یابد وسپس پروتز گذاشته شود.
عارضه ای که دردرازمدت ممکن است اتفاق بیافتد جمع شدگی کپسول دورپروتزاست (capsule contracture) .دراینصورت بعدازاقدامات درمانی اگر جواب نداد جراح مجبور می شود که پروتز را دربیاورد و اقدام لازم را برای درمان کپسول انجام دهد و سپس پروتز را عوض کند.
 
-پیگیری های درازمدت:
طبق برنامه تنظیمی جراح ، بیمار جهت کنترل مراجعه می کند و هروقت صلاح بداند سونوگرافی یا MRI پستان انجام می دهد تا ازسلامت پروتزو پستان اطمینان حاصل کند.
 
-حاملگی و شیردهی درپروتز گذاشته ها:
شخص دارای پروتزپستان مانعی برای حاملگی ندارد و منعی برای شیردهی ندارد. بویژه درمواردی که پروتز با برش زیرپستان و پشت ماهیچه کارگذاشته شده باشد هیچگونه صدمه ای به مجاری شیری ایجاد نشده و اعصاب حسی پستان هم صد مه ندیده اندو همانند پستان طبیعی بیمار به بچه اش شیرمی دهد.
 
ترس از سرطان در  پروتز
خیلی از بیماران این سوال را مطرح می کنند که ایا پروتز در ایجاد سرطان  نقش دارد؟
این تصور قبلا ها مطرح بوده ، اما سازمان غذا و دارو در آمریکاا(F D A) چند سال پیش  بی خطر بودن  کار گذاری پروتز هارا تایید کرده است و مشکلی از این بابت  وجود ندارد
 
 
صفحه اصلی | درباره من | آثار و سخنرانی ها | گستره کاری | تكنيك هاي جراحي | گالری عکس | پژوهش | پرسش و پاسخ | نقد روزگار
  
تمامی حقوق مادی و معنوی وب سایت محفوظ می باشد .

طراحی سایت